JOKIPIIN PELLAVAN TUOTTEET

Toimin Jokipiin Pellavan Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkönä. Kauttani saat tilattua täysin kotimaisia pellavatuotteita personoituina yrityksenne ilmeelle. Tervetuloa myyntinäyttelyyn PromoSetin tiloihin! Osoite Voudintie 11, Oulu. Tutustu liikelahjaesitteeseen ›

YKSILÖLLISET TUOTTEET, JOTKA KERTOVAT YRITYKSESTÄNNE

Pellava on hienostunut luonnonmukainen materiaali, jonka ylivoimainen laatu kestää aikaa. Mitä enemmän käytät, sen paremmaksi se muuttuu. Pellavan ominaisuuksiin kuuluu kaunis kiilto, lujuus, hyvä imukyky ja lianhylkivyys. Kaikki tuotteemme voidaan personoida yrityksenne ilmeen näköiseksi.

EKOLOGINEN KOTIMAINEN TUOTE

Kaikki Jokipiin Pellavan tuotteet on valmistettu Jalasjärven Jokipiissä. Yritys haluaa ekologisen jalanjälkensä olevan mahdollisimman pieni. Siksi päivittäisissä toiminnoissa otetaan huomioon ympäristöä säästävät asiat. Puhtaat, luonnon omat raaka-aineet, pellava ja puuvilla, ovat ekologisesti turvallisia käyttää.

HUIPPUSUUNNITTELIJOILTA

Jokipiin Pellava on aina käyttänyt maan parhaita suunnittelijoita. Asiakas voi aina luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja kestävät aikaa. Suunnittelijoita ovat mm. Jukka Rintala, Tuula Wilén, Ristomatti Ratia, Anu Saari, Raija Jokinen ja Henna Mantere.

Jokipiin Suomi100-esite

 

Kysy lisää: p. 0440 693 635  Tutustu tuotevalikoimaan!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

tai

Kerro meistä kavereillesi