Tuote ja pakkaus yrityksesi omalla värillä ja logolla

KOLO design on vuonna 2015 perustettu pohjoiskarjalainen yritys. KOLO design -tuotteet ovat kotimaisia toiminnallisia ja ekologisia lahjoja, jotka liitostekniikkansa ansiosta sujahtavat kätevän kokoisiin pakkauksiin.  Pieneen ja tyylikkääseen pakettiin pakattuja kevyitä tuotteita on helppo käsitellä, kuljettaa ja lähettää. Palapelimaiset tuotteet kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja.
 

Kolo Design valmistaa tuotteet ekologisesta sekä kestävästä koivu- ja tammivanerista, jonka raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu ja näin otamme vastuuta maapallomme tulevaisuudesta huolehtimalla metsiemme uudelleen kasvusta.

Antamallasi liikelahjalla kerrot yhteistyökumppanillesi yrityksesi arvoista sekä omista henkilökohtaisista valinnoistasi ympäristömme puolesta.

  

Tuote ja pakkaus yrityksesi omalla värillä ja logolla

Kolo Design tuotteet on mahdollista tilata yrityksesi omalla värillä ja logolla. Laserkaiverruksella toteutettava merkkaus mahdollistaa monimutkaistenkin kuvioiden tekemisen vanerin pintaan.
Kolo Designin uutena palveluna on pakkauksen suunnittelu ja toteutus. Yhdessä ammattilaistemme kanssa teemme yrityksellesi yksilöllisen pakkauksen. Sen värimaailma, logo ja mahdollinen kuva on suunniteltavissa omiin tarpeisiisi sopivaksi.

TUTUSTU KOLO DESIGN -ESITTEESEEN!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

tai

Kerro meistä kavereillesi