Mainostekstiilit & TYÖVAATTEET

Erotu joukosta näyttävillä tekstiileillä! Mainostekstiilivalikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset tuotteet, asut sekä tekstiilit kuten pipot, lippikset ja t-paidat. Kannattaa kysellä yritykseltämme myös erikoisempia tuotteita — vain mielikuvitus on rajana.

Toimitamme tunnettujen valmistajien mainostekstiilejä, esimerkkinä Craft, 8848, SouthWest, Grizzly, Clique, DAD, Atlantis,Projob,Blåkläder, ym. Heidän sekä muiden kumppaniemme laadukkaisiin tuotteisiin voit tutustua alla olevista linkeistä. Selaa kuvastoja!

Kysy lisää!

URHEILU & GOLF

    

  

MAINOSTEKSTIILIT

 

   

PÄÄHINEET

 

KAULUSPAIDAT

   

TYÖVAATTEET

Työvaatteet -valikoimamme kattaa paljon erilaisia työntekoon soveltuvia vaatteita. Työvaatteet suojaavat ja tekevät työpäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Meiltä työvaatteet liiveistä alusasuihin ja talvitakeista toppahousuihin - myös huomioväreillä. Me myös personoimme työvaatteesi yrityksesi logolla ja/tai nimellä. Personoidut työvaatteet lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja työntekijöiden ryhmähenkeä. Tarjoamme kestäviä ja testattuja työvaatteita, jotka kestävät Suomen ankarissa olosuhteissa ympäri vuoden. Toimivuutta, tyylikkyyttä ja laatua PromoSetilta.

 

Craft

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Logoon usein yhdistetty ”FUNCTIONAL SPORTSWEAR”-slogan kertoo ytimekkäästi, mistä tuotemerkissä on kyse. Craft-sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Tänä päivänä Craft -tuotemerkki on erittäin tunnettu skandinaavinen brändi ja sitä myydään ympäri maailmaa. Yritykset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft - tuotemerkin itselleen!

Tilaa laadukkaat mainostekstiilit meiltä!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

tai

Kerro meistä kavereillesi