JOKIPIIN PELLAVAN TUOTTEET

Toimin Jokipiin Pellavan Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkönä. Kauttani saat tilattua täysin kotimaisia pellavatuotteita personoituina yrityksenne ilmeelle. Tervetuloa myyntinäyttelyyn PromoSetin tiloihin! Osoite Voudintie 11, Oulu. Tutustu liikelahjaesitteeseen ›

Pellava on hienostunut luonnonmukainen materiaali, jonka ylivoimainen laatu kestää aikaa. Mitä enemmän käytät, sen paremmaksi se muuttuu. Pellavan ominaisuuksiin kuuluu kaunis kiilto, lujuus, hyvä imukyky ja lianhylkivyys. Kaikki tuotteemme voidaan personoida yrityksenne ilmeen näköiseksi.

EKOLOGINEN KOTIMAINEN TUOTE

Kaikki Jokipiin Pellavan tuotteet on valmistettu Jalasjärven Jokipiissä. Yritys haluaa ekologisen jalanjälkensä olevan mahdollisimman pieni. Siksi päivittäisissä toiminnoissa otetaan huomioon ympäristöä säästävät asiat. Puhtaat, luonnon omat raaka-aineet, pellava ja puuvilla, ovat ekologisesti turvallisia käyttää.

HUIPPUSUUNNITTELIJOILTA

Jokipiin Pellava on aina käyttänyt maan parhaita suunnittelijoita. Asiakas voi aina luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja kestävät aikaa. Suunnittelijoita ovat mm. Jukka Rintala, Tuula Wilén, Ristomatti Ratia, Anu Saari, Raija Jokinen ja Henna Mantere.

Jokipiin Suomi100-esite

Kysy lisää: p. 0440 693 635  Tutustu tuotevalikoimaan!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Promoset Ky
Voudintie 4
90400 Oulu

Y-tunnus: 2350589-6
Puh: 044-0693635

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Promoset Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa