Mainostekstiilit & TYÖVAATTEET

Erotu joukosta näyttävillä tekstiileillä! Mainostekstiilivalikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset tuotteet, asut sekä tekstiilit kuten pipot, lippikset ja t-paidat. Kannattaa kysellä yritykseltämme myös erikoisempia tuotteita — vain mielikuvitus on rajana.

Toimitamme tunnettujen valmistajien mainostekstiilejä, esimerkkinä Craft, 8848, SouthWest, Grizzly, Clique, DAD, Atlantis,Projob,Blåkläder, ym. Heidän sekä muiden kumppaniemme laadukkaisiin tuotteisiin voit tutustua alla olevista linkeistä. Selaa kuvastoja!

Kysy lisää!

URHEILU & GOLF

MAINOSTEKSTIILIT


SUOJATUOTTEET

PÄÄHINEET

KAULUSPAIDAT

TYÖVAATTEET

Työvaatteet -valikoimamme kattaa paljon erilaisia työntekoon soveltuvia vaatteita. Työvaatteet suojaavat ja tekevät työpäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi. Meiltä työvaatteet liiveistä alusasuihin ja talvitakeista toppahousuihin - myös huomioväreillä. Me myös personoimme työvaatteesi yrityksesi logolla ja/tai nimellä. Personoidut työvaatteet lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja työntekijöiden ryhmähenkeä. Tarjoamme kestäviä ja testattuja työvaatteita, jotka kestävät Suomen ankarissa olosuhteissa ympäri vuoden. Toimivuutta, tyylikkyyttä ja laatua PromoSetilta.


Craft

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Logoon usein yhdistetty ”FUNCTIONAL SPORTSWEAR”-slogan kertoo ytimekkäästi, mistä tuotemerkissä on kyse. Craft-sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Tänä päivänä Craft -tuotemerkki on erittäin tunnettu skandinaavinen brändi ja sitä myydään ympäri maailmaa. Yritykset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft - tuotemerkin itselleen!

Tilaa laadukkaat mainostekstiilit meiltä!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Promoset Ky
Voudintie 4
90400 Oulu

Y-tunnus: 2350589-6
Puh: 044-0693635

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Promoset Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa