Vaatteet ja
mainostekstiilit

Erotu joukosta näyttävillä tekstiileillä

Mainostekstiilivalikoimaamme kuuluu korkealaatuiset tuotteet kuten takit, kauluspaidat, urheiluvaatteet, pipot ja lippikset. Kannattaa kysellä yritykseltämme myös erikoisempia tuotteita — vain mielikuvitus on rajana. Toimitamme tunnettujen valmistajien mainostekstiilejä, esimerkkinä Craft, 8848, J. Harvest & Frost, SouthWest, Clique, Atlantis, Projob ja Buff.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta

Yritystekstiilit ovat näkyvä osa brändiäsi niin tapaamisissa kuin työmaillakin. Erilaiset käyttökohteet vaativat tekstiililtä erilaisia ominaisuuksia. Meiltä saat vaatteet niin kovaan kulutukseen kuin haastaviin olosuhteisiin. Toimistotyössä suosimme tyylikkäitä tuotteita, jotka tuntuvat mukavilta päällä, laadusta tinkimättä.

Ajattomat ja huolitellut työvaatteet ovat osaltaan myös parantamassa yrityksesi mainetta ja brändikuvaa. Pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan persoonallinen ja yrityksesi ilmeeseen sopiva kokonaisuus.

Laaja tuotevalikoimamme mahdollistaa erilaiset tyylit. Useat yritykset haluavat työvaatteiden olevan siistejä ja mukavia päällä, lisäksi vaatteita voidaan muokata esimerkiksi sporttisempaan suuntaan. Meiltä saat myös rentoja, hyvin istuvia ja tyylikkäitä asuja niin töihin kuin vapaa-ajalle. Myös muut mainostekstiilit tukevat brändiäsi ja lisäävät tunnettuutta katukuvassa. Omalla logolla varustettu takki tai paita herättää mielenkiintoa ja luo positiivista mielikuvaa. Lisäksi laadukas tuote on käyttäjälleen mieluisa ja pitkäikäinen.

Selaa kuvastoja ja löydä sopiva vaihtoehto!

Clique

Craft

C & B

Projob

South West

Cottover

Printer

Kauluspaidat

Google arvostelut

 

    Ota yhteyttä

    Nimi / Yritys

    Puhelinnumero

    Sähköposti

    Viesti